Kisfilm (fotókból videó)

Fotókból videó 

Garantáltan egyedi ajándék minden alkalomra. A siker garantált.
A fotók pillanatokat örökítenek, a fotókból összeállított videók pedig emlékeket adnak vissza a nézőnek. Mosolyt, könnyeket, pozitív élményeket hordoznak.
Személyes tapasztalatom, hogy a fotóknak ereje van. Nem érdemes ömlesztve a számítógépek mappáiban, valamint régi bőröndökben a szekrény felső polcán tartogatni őket. Pillanatokat örökítettek meg, melyek az idő múlásával emlékekké nőtték ki magukat. Használjuk hát őket! 

A kinyomtatott fotók helyett a digitális formátumú képek kerültek előtérbe, melyek ritkán kerülnek bemutatásra, mivel egy-egy alkalomról akár több száz kép is készül és persze ezek megnézése is akár több órát vesz igénybe.

Mi szükséges egy sikeres kisfilmhez?

Egy-egy alkalomról, utazásról akár 3-4 percben is összesíteni, szemléltetni lehet a lényeget.
- 30-50 sikeres kép kiválogatása,  az
- effektekkel való megjelenítése, valamint
- egy hozzáillő zene kiválasztásával még a visszatapsolás is borítékolható.

A kisfilm nem csupán családi ünnepekre, alkalmakra kiváló választás.
Cégek, alapítványok is tudják előnyeit kamatoztatni. Ha munkáikat, sikereiket, projektjeiket, eredményeiket szeretnék szemléltetni, vagy megosztani munkatársakkal, támogatókkal, meglévő és leendő ügyfeleikkel szintén felhasználható egy-egy összefoglaló videó.

A bejegyzés trackback címe:

https://vifiter.blog.hu/api/trackback/id/tr2715211584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Leírás

Infografikák és illusztrációk, melyek a szemléltetés jegyében mutatnak be adatot, közölnek információt mindenki hasznára. Kisfilm (slideshow), mely az életből nyújt örök emléket. Mert jó néha lassítani, esetleg megállni és visszapörgetni az időt.

Indavideó

süti beállítások módosítása